Kezdőlap arrow Címlapsztori
Címlapsztori
Noah Wyle és csapata újra akcióban - Novemberben startol A titkok könyvtára folytatása Nyomtatás Email
Írta: Administrator   
2015.11.01.
Országos premierrel térnek vissza a képernyőre a népszerű könyvtárosok! November 2-án, 24 órával az amerikai bemutatót követően hazánkban is debütál A titkok könyvtára című sorozat mágikus világának második felvonása. Az ismert film sorozat adaptációjának folytatásában a Vészhelyzet sztárja, Noah Wyle, Rebecca Romijn és kedvenc segítőik újra összeállnak, hogy minden eddiginél rejtélyesebb küldetésekkel nézzenek szembe.
A titkok könyvtára
A titkok könyvtára
Országos sorozatpremierrel erősít a Universal Channel. Csupán egy nappal az amerikai megjelenés után hazánkban is elvarázsolja a rajongókat A titkok könyvtára című fantasy második évada, amelyben a rejtély, a mágia és az akció mellett a humor ezúttal sem maradhat el. Az első széria sikereit követően az angol, ausztrál, ázsiai, afrikai, európai és latin-amerikai nézők is figyelemmel követhetik Noah Wyle (Éghasadás, Vészhelyzet), Rebecca Romijn (X-Men), Christian Kane (Lépéselőnyben), Lindy Booth (Holtak hajnala), John Kim (A hős alakulat) és az Emmy-díjas John Larroquette (Párterápia, Szex telefonhívásra) kalandjait. Az adaptáció alapját A titkok könyvtára-filmek hívták életre, amelyek 2004-ben indultak útjukra. A kezdő széria nemzetközi premierje 2014 decemberében volt, amelyet az Egyesült Államokban és több európai országban is a kábelcsatornák legjobb sorozatai között emlegettek, és a készítők a folytatástól is hasonló népszerűséget remélnek.

„Biztosak vagyunk benne, hogy a visszatérés is nagy siker lesz, A titkok könyvtára eddigi népszerűségét követve. Az első évad látható volt a csatornáinkon világszerte, és 2014-ben a legjobb sorozat lett a Syfy-on Angliában, Spanyolországban és Hollandiában is. Alig várjuk, hogy bemutathassuk a sorozat második évadát” – nyilatkozta Steve Patscheck, az NBC Universal nemzetközi hálózat ügyvezető alelnöke.

A történet ismét a világhírű Metropolitan Könyvtár alatt folytatódik, amely olyan tudósok és kalandorok több száz éves főhadiszállását rejti, akik veszélyes és mágikus ereklyéket gyűjtenek és juttatnak vissza a Könyvtárba, ezzel védve a világot. A második évadban a kivételes csapat újra összeáll, hogy megoldjon egy izgalmas rejtélyt, amikor egy különös vihar száll Manhattanre. Meg kell tanulniuk csapatként együttműködni, miközben szembe kell nézniük saját gyengeségeikkel, és felelősséget vállalni a műtárgyak összegyűjtéséért és védelméért. Fő küldetésük megakadályozni, hogy az ereklyék rossz kezekbe kerüljenek.

Az akciódús és vidám sorozat garantáltan a tévé elé szegezi a nézőket . Az epizódok külön-külön is megállják helyüket, hiszen a könyvtárosoknak minden epizódban egy új küldetéssel kell megbirkózniuk, de a hatalmas csavar sem marad el a történet végéről. Így minden héten új kalandban lehet része a rajongóknak, míg a végére összeáll az addig rejtélyes sztori.

A titkok könyvtára 2. évad – november 2-án, 21.20-tól a Universal Channel műsorán!
(x)
Frissítve ( 2015.11.01. )
 
Da Vinci démonai  Világpremier a FOX műsorán! Nyomtatás Email
Írta: Administrator   
2015.10.25.
Festő, tudós, feltaláló, szobrász, hadmérnök és a történelem egyik legjelentősebb zsenije. Leonardo da Vinci művészetét a világ minden táján ismerik, fordulatokban gazdag életének titkos történetéről azonban kevesen tudnak. A FOX sorozata, a Da Vinci démonai soha nem látott szemszögből mutatja be a különleges képességekkel megáldott, ám időnként zavartnak tűnő művész igazi énjét.
Da Vinci démonai
Da Vinci démonai
Leonardót legtöbbször szakállas öregemberként ábrázolják önarcképe nyomán, a Da Vinci démonai című történelmi-fikciós sorozatban azonban a huszonöt éves, fiatal zseni kel életre. A készítők hónapokat töltöttek Da Vinci életének megismerésével. Naplórészleteit és korabeli leveleit tanulmányozták, hogy felfedezzék, majd továbbépítsék a reneszánsz polihisztor karakterét és modern hőssé emeljék őt. A sorozat alapjául da Vinci feljegyzései, valamint híres vázlatfüzete és naplója, a Codex Atlanticus szolgált. ­
A 13 000 oldalas naplószerű leírásból azonban 7000 oldal hiányzik, így azt, hogy miként élt a művész 28 és 32 éves kora között, homály fedi. A Da Vinci démonai ezt az időszakot is feldolgozza, melyben valóság és fikció keveredik. A sorozat komplex képet tár elénk Leonardóról: megmutatkozik benne a hihetetlen tehetségű, találmányaival korát megelőző zseni, a gyarló ember, az eretnek, a lázadó, és a félelmekkel küzdő fiatal fiú. „Nehéz lenne számokban kifejezni, hogy pontosan hány százaléka valóság a történetnek, és mennyit adtunk hozzá. De a karakterek és az alapvető kapcsolatok igaziak” – nyilatkozta David S. Goyer, a sorozat alkotója. A szerelemben és a háborúban egyaránt találékony, fiatal Da Vincit Tom Riley alakítja. „Hihetetlenül nehéz feladat olyasvalakit eljátszani, aki nemcsak, hogy valós személy volt, hanem egészen egyedülálló zseni is, akit nem igazán tudsz megfejteni. Rengeteg gyakorlásra volt szükség, hogy felkészüljek a szerepre” – mondta az ír származású Tom Riley, akit Leonardo da Vinci karakterének megformálásáért 2014-ben a legjobb színésznek járó díjjal tüntettek ki a 23. British Academy Cymru-gálán.
Saját fegyvereit fordítják ellene
A sorozat második évadában kiderült, miként fonódik össze a művész élete és munkássága a Medici-családdal, hogy milyen szerep jutott Da Vincinek a Pazzi-összeesküvés idején, majd a történet során Firenzétől egészen Peruig utaztunk. A Da Vinci démonai legújabb, harmadik évada 2015. október 25-én világpremierrel érkezik a FOX-ra, amelyben da Vincinek élete legnagyobb kihívásával kell szembenéznie. Mindent veszély fenyeget, ami kedves Leonardo számára, így hősünk kénytelen összefogni ellenfeleivel, kibékülni régi barátaival, felfedezni az elrejtett titkokat és folytatni egy veszélyes küldetést. A Da Vinci démonai ott folytatódik, ahol Leonardo da Vinci világa épp összeomlani készül: Otranto városában, amelyet az Oszmán Birodalom ostromol. A törökök a csatatéren Da Vinci saját fegyvereit vetik be a feltaláló ellen, amelyek terveit az egyik bizalmasa rabolt el tőle. Ez az árulás jóval az ostrom után is tovább kísérti Leonardót, ahogy a csatában elesett szerettei emléke is. Amikor Róma keresztes háborút hirdet a törökök ellen, Leonardo is csatlakozik a sereghez, de tervét csak tovább bonyolítja egy sor szörnyű gyilkosság, amely egész Itáliát megrémíti.
Da Vinci démonai – 3. évad október 25-től vasárnaponként 21 órakor a FOX műsorán!
(x)
 
Játékra fel! Nyomtatás Email
Írta: Administrator   
2015.10.18.
Régi-új kedvencünk, a Játék Határok Nélkül hamarosan vadonatúj szériával várja játékos kedvű nézőit a Duna Televízió műsorán. Október 17-étől minden szombat este együtt szoríthatunk a magyar versenyzőkért Varga Edit és Gundel Takács Gábor társaságában.
Játékra fel!
Játékra fel!
A kilencvenes évek népszerű show-műsora tavaly debütált új részekkel és megújult tartalommal a közmédia műsorán. A siker ezúttal sem maradt el: fiatalok és idősebbek, nők és férfiak egyaránt szívesen ültek képernyő elé a látványos versengés idejére, hogy aztán egy-egy kiélezett versenyhelyzetet látva maguk is fel-felpattanjanak a karosszékből. Jó hír, hogy a látványos és izgalmas játékot idén sem kell nélkülöznünk, újra átélhetjük a szurkolás vérpezsdítő izgalmát, a játék önfeledt örömét!
A főszerepben ezúttal is, mint a kezdeményezés történetében mindig, maga a JÁTÉK áll, amit az egymással küzdő nemzetek versengése tesz igazán izgalmassá. Idén hazánk mellett Algéria, Franciaország, Kazahsztán és Kína csapata méri össze erejét, gyorsaságát, ügyességét, problémamegoldó képességét. Akárcsak egy sportversenyen, együtt szoríthatunk a magyar lányok és fiúk sikeréért, ám ezúttal akkor is felhőtlenül szórakozhatunk, ha épp egy-egy furfangos feladat megoldásában nem a miénk lesz az elsőség.
Az elmúlt évben Magyarország volt a házigazdája a sorozatnak, idén Kína látta vendégül a csapatokat. A próbatétel helyszíne a Dél-kínai-tenger festői szépségű szigete, Hainan. A sziget Haikou nevű városában épült fel a játék színes kulisszája, hogy aztán a szokott virtuozitással, földön–vízen–levegőben csaphassanak össze a nemzeti válogatottak tagjai.
A stúdiót idén a trópusi hangulat jegyében rendezték be, pálmafákkal, dzsungelbéli vizes elemekkel. Természetesen a játékokat emellett a helyi kínai jegyek sem hagyták érintetlenül: a ruhák, a díszletek hagyományos kínai vonásokat tükröznek, s a nézők találkozhatnak majd – egyebek mellett – pandajelmezekkel, riksákkal, a helyi viselet jellegzetességeivel. A játéktérről, a csapattagok mellől idén is Varga Edit közvetíti az eseményeket, míg Gundel Takács Gábor a hat méter magasan lévő kommentátori állásból segíti a nézőket a verseny követésében.
A mintegy harmincfős magyar csapat tagjai – akiket komoly casting után választottak ki az ítészek – jó emlékeket őrizhetnek a versengésről: a házigazda kínaiak kedvessége, a franciák bohémsága, a kazahok eltökéltsége és az algériai versenyzők szelídsége egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy nézőknek és résztvevőknek ugyanúgy önfeledt kikapcsolódást nyújtson a játék.
A forgószínpad, a vizes elemek és csúszdák kínálta számtalan játék- és bakilehetőség mellett a legbátrabbak a Mexikóból helyszínre érkező vérmes bikákkal is megküzdenek majd az arénában, a legerősebbek pedig a félelmetes „bajnokok falának” megmászásra készülhetnek. Új elemekkel is gazdagodott a verseny szabályzata: idén minden játékrész azzal indul majd, hogy az összes versengő ország sorversennyel méri össze tudását, s a legjobban teljesítő döntheti el elsőként, mely játékban nem kíván majd részt venni az adott forduló idején. Az újítások és a már jól bevált receptúra elegyének köszönhetően hihetetlenül látványos és izgalmas vetélkedésre készülhetünk. Tehát játékra fel, hajrá magyar csapat!
 
A rosszfiúk nyomában Nyomtatás Email
Írta: Administrator   
2015.10.12.
Októbertől ismét bevetésre készek a Universal Channel népszerű bűnüldözői. A Reagan família tagjai elől a Zsaruvér 5. évadában sem menekülhetnek el New York legveszélyesebb banditái. Az ősz beköszöntével nyomon követhetik a nézők a nem mindennapi rendőrcsalád korántsem hétköznapi életét, amelyben az izgalmas akciók mellett a hatalmi harcok és a szerelmi bonyodalmak is helyet kapnak.
A rosszfiúk nyomában
A rosszfiúk nyomában
A Universal Channel műsorán október elején debütál a Zsaruvér legújabb évada, ahol az előzőhöz hasonlóan, a Reagan család tagjai nap mint nap megóvják a várost a bűnözőktől, miközben saját életünkben is számos problémával kell szembenéznünk. Bár a szakmai kihívások sokszor magánéletüket vagy éppen saját testi épségüket is veszélybe sodorhatják, sosem feledkeznek meg a családi összetartásról, és együttes erővel veszik fel a harcot a nehézségekkel.
„Nagyon jó érzés egy ilyen régóta futó show-ban szerepelni, mivel együtt éljük át a sorozaton belüli eseményeket – születések, házasságok, halál, – így könnyebben azonosulhatunk a szerepeinkkel” – mesélte a Zsaruvér államügyészét alakító Bridget Moynahan. „Külön-külön és egy családként is szeretni valók a színészek karakterei, és ez teszi igazán különlegessé a sorozatunkat, így a nézők könnyen tudnak azonosulni a szereplőkkel is – folytatta a színésznő a CBS News interjújában.
Az előző évadban szövődő szerelmi szálak tovább bonyolódnak majd az 5. évad legújabb részeiben. Kiélesedik a helyzet Jamie és Eddie között, akiknek választaniuk  kell a karrier és szerelem között, mivel társakként nem mutathatják ki egymás iránt táplált gyengéd érzelmeiket. Féltékenységgel, drámai fordulatokkal és mély érzelmekkel teli epizódok követik kettejük kapcsolatának alakulását.
Ráadásként a krimisorozat ebben az évadban ünnepli 100. epizódját, amelyben Danny és Linda személyes ügyeik intézése közben rablásba keveredik. Az sem biztos, hogy a tetteseket sikerül-e kézre keríteni, de a jubileumi rész további érdekességeket is tartogat, hiszen fény derül a Gormley hadnagy és Garrett megbízott helyettes között feszülő nézeteltérés okaira is.
A jól ismert szereplők mellett az új karakterek is érdekfeszítővé teszik az évadot. A nyitó epizódban például megjelenik majd Eric Laneuville, aki az adott rész társrendezőjeként is közreműködött. Egy bandaháború során pedig feltűnik a híres New York-i rapper, Method Man is – Mario Hunt bandavezért alakjában –, aki a legváratlanabb események sorozatával színesíti majd az ehhez kapcsolódó epizódokat.
Az évad során tehát nem unatkoznak majd a rajongók, de a drámai finálé sem maradhat el, hiszen a sorozat eddigi leghatásosabb záróepizódjára számíthatnak a nézők.

ZSARUVÉR 5. ÉVAD, OKTÓBER 9-TŐL,
PÉNTEKENKÉNT 21.20
A UNIVERSAL CHANNEL MŰSORÁN

 
Édes titkok: A király visszatér Nyomtatás Email
Írta: Administrator   
2015.10.04.
Jó hír az édesszájúaknak: immár hetedik évadával jelentkezik a TLC műsorán a Tortakirály! Mindenki kedvenc cukrásza, Buddy Valastro októberben még elképesztőbb és lenyűgözőbb süticsodákkal örvendezteti meg a megrendelőit és a nézőket a sorozat legújabb részeiben. És ha ez nem lenne elég: Buddy október 7-én hazánkba is ellátogat, hogy találkozzon leghűségesebb magyar rajongóival!
Buddy Valastro
Buddy Valastro
Buddy Valastro Amerika egyik legismertebb és legsikeresebb cukrásza, a New Jerseyben található híres Carlo’s Bakery cukrászda vezetője végre Magyarországra érkezik! A sztár a TLC jóvoltából október 7-én látogat majd hazánkba, mégpedig a Tortakirály sorozat legújabb évadának alkalmából. Egy közönségtalálkozó keretein belül a MOM Park Bevásárlóközpontban találkozhatnak rajongói Buddyval október 7-én 17 órakor.
Buddy Valastro Amerika egyik legismertebb és legsikeresebb cukrásza, a New Jerseyben található híres Carlo’s Bakery cukrászda vezetője végre Magyarországra érkezik! A sztár a TLC jóvoltából október 7-én látogat majd hazánkba, mégpedig a Tortakirály sorozat legújabb évadának alkalmából. Egy közönségtalálkozó keretein belül a MOM Park Bevásárlóközpontban találkozhatnak rajongói Buddyval október 7-én 17 órakor.
 De mit lehet tudni a világhírű amerikai-olasz cukrászról? Egy New York-i olasz cukrászdinasztia negyedik generációjának tagjaként ma már ő vezeti az 1910-ben nyílt Carlo’s Bakery-t Hobokenben, melynek csapatát tizenegy éves kora óta erősíti. A fiatal, még majdnem gyermek Buddy tizenhét éves korában vette át a cég irányítását, és az ezzel járó felelősséget. Keze alatt alakult a cukrászda egyre népszerűbbé és világszerte ismertté. Családja segítségével apja receptjeit különleges dekorációkkal ötvözte, amiből kialakult egyedi stílusa. Olaszosan dús fantáziája nem csak minket, magyarokat nyűgöz le, az utóbbi években Amerika egyik leghíresebb sztárcukrásza lett. Országszerte tart előadásokat, élő show-kat, filmcsillagok rendelnek tőle, és közben könyveket ad ki. A TLC október 14-től vetíti a sorozat új részeit, amelyeknek középpontjában a Carlo’s Bakery terjeszkedése és az eredeti, első üzlethelyiség felújítása áll. A nézők ismét találkozhatnak Buddy népes családjával, vagyis édesanyjával, feleségével, négy nővérével és három sógorával is, akikkel évek óta együtt dolgoznak a finomabbnál finomabb süteményeken. Mostanra kijelenthetjük: a Tortakirálynak sikerült valóra váltani néhai édesapja álmát, és a Carlo’s cukrászda tényleg az egész országban fogalommá vált.
Az új évad során ismét láthatunk meglepő és monumentális tortacsodákat, és Buddy több hírességtől is megrendelést kap. Az egyik epizódban napjaink egyik leghíresebb zenészének, John Legendnek a születésnapjára kell megálmodnia egy csodás tortát, majd pedig a Tribeca Filmfesztivál számára készít el egy popcorn ízesítésű remeket. Természetesen meggyűlik a baja pár hajmeresztő kéréssel is: egy alkalommal „hússal” borított torta a kliens vágya, míg egy másik vásárlója a legújabb trendnek megfelelő „meztelen tortát”, azaz naked cake-et szeretne rendelni. A szoros határidők miatt ismét kiderül, hogy nem olyan könnyű nap mint nap együtt dolgozni a családtagokkal! A temperamentumos família az új epizódokban is összekap néha, de minden veszekedés után szó szerint édes a kibékülés – akárcsak a legfinomabb cupcake.
Tortakirály
 új évad: október 14-től
 szerda 20.00
csak a TLC műsorán!
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok: 10 - 18 / 323
 
© 2017 rtvreszletes.hu
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.