Kezdőlap arrow Címlapsztori arrow Februárban érkezik a The Walking Dead sorozat hatodik évada!
Februárban érkezik a The Walking Dead sorozat hatodik évada! Nyomtatás Email
Írta: Administrator   
2016.02.18.

The Walking Dead
The Walking Dead
A világ egyik legnépszerűbb sorozatának új epizódjait már az amerikai vetítés másnapján láthatják a magyar nézők a FOX csatornán.
A The Walking Dead az egyik legnézettebb drámasorozat a kábeltévék történetében, melyet a világ 125 országában nézők milliói követnek figyelemmel. A zombihorror-sorozatban a Földet élőhalottak uralják, velük kell szembenéznie egy tucatnyi túlélő embernek, miközben egyre reménytelenebbnek tűnik, hogy a hanyatlást előidéző folyamatokat vissza lehessen fordítani. A The Walking Dead egy ízig-vérig túlélőhorror, amely Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregényén alapul. A zombifilmek kiemelkedő darabjának sikerét a több száz ezres rajongói klubok, a közel húsz elnyert szakmai és közönségdíj bizonyítja a legjobban, valamint az, hogy a történet egyes amerikai iskolák tananyagába is bekerült.
A legújabb, hatodik évad az eddigi részeknél is több izgalmat tartogat. „A műsornak folyamatosan fejlődnie kell, így a tét most még nagyobb lesz. A szereplők olyan helyzetekbe kerülnek, amelyekben mindenkiről kiderül, mire képes a saját túlélése érdekében” – nyilatkozta Gale Anne Hurd executive producer a hatodik évad kapcsán. Az epizódokban szemtanúi lehettünk, ahogyan Rick (Andrew Lincoln) és csapata megtanulja, ebben a fenyegetettséggel teli, durva világban már nem elegendő egyszerűen csak túlélni. Végigkísérhetjük Rick belső küzdelmét, ahogy egy bizalmatlan emberből, aki inkább öl, mielőtt őt ölnék meg, olyan férfivé érik, aki felismeri, milyen fontos ragaszkodni mindahhoz, ami végső soron emberré tesz bennünket. „A forgatókönyv és a történet egyre erősebb. Az előző évadban azt hittem, hogy Rick most ért útjának legnehezebb részéhez, az új évadban azonban még ebből is továbblépünk. Olyan módon fogjuk most bemutatni a nézőknek ezt a világot, ahogyan még sohasem” – nyilatkozta Andrew Lincoln. A hatodik évad folytatásában a sorozat alapját képező képregényből már jól ismert szereplő, Negan is megjelenik, és nagy változásokat hoz a csapat életében.

Az utolsó részben történt
A csapat számára most már egyértelműen kiderült, hogy a falak, melyek Alexandriát védték, többé már nem nyújtanak biztonságot. A Farkasokkal történt összecsapás után a biztonságosnak tűnő Alexandria csatatérré vált, a túlélőknek most a várost ellepő zombikkal kell szembenézniük, és a belső feszültségek is egyre inkább szétzilálják a csapatot. Rick és a többi túlélő végül ravasz tervet eszel ki: a kóborlók vérével kenik be magukat, hogy ezáltal elvegyülhessenek közöttük. De vajon így sikerül-e kijutniuk a zombik által teljesen körülvett házból? Közben a csapattól különvált Daryl, Sasha és Abraham útzárral találja szemben magát. Fegyveresek egy csoportja állítja meg őket, és kijelentik, mostantól minden, ami eddig a csapat tulajdonában volt, már nem az övék, hanem Negané. De vajon ki az a Negan?

 
< Előző   Következő >
 
© 2019 rtvreszletes.hu
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.